Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Breaking: Stroll mist GP Singapore na zware crash

Lance Stroll heeft samen met Aston Martin besloten de Formule 1 Grand Prix van Singapore aan zich voorbij te laten gaan. Dit natuurlijk na zijn zeer zware crash in de kwalificatie.

Stroll crash Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De startgrid voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore telt later vandaag 19 deelnemers. Aston Martin en Lance Stroll hebben tezamen besloten niet van start te gaan na de zware crash van de Canadees op zaterdag.

Het team laat in een statement weten dat Aston Martin voor een enorme klus stond om de auto te repareren voor de race vandaag en dat Stroll nog zeer beurs is. De focus verleggen ze nu naar de Grand Prix van Japan die over een week wordt verreden.

Een een reactie laat teambaas Mike Krack het volgende weten: "Het hele team is opgelucht dat Lance op eigen kracht uit de auto kon stappen na zijn crash van gisteren. Echter, hij voelt de naweeën van zo'n harde impact. Onze prioriteit ligt nu bij een voorspoedig herstel. Tezamen hebben we besloten om deze race even uit te zetten en in te zetten op een terugkeer achter het stuur in Japan."

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer